sábado, 4 de agosto de 2012

CISTELLA DE LA SETMANA DEL 6 D'AGOST

Molt bona setmana i bona calor!!!

Aquesta setmana us proposem una recepta per fer un
aperitiu amb albergínia. La podeu trobar a l'apartat
de "Receptes".

Amb la cistella de 20 € hi trobareu:
  • 1/2 kg. Carbassó
  • 1/2 kg. Albergínies
  • 1/2 kg. Mongeta tendre
  • 1 Enciam                                                                    
  • 1 kg. Tomàquet amanir
  • 1/2 kg. Cogombres
  • 1 m. Porros
  • 1 Alvocat
  • 1/2 Síndria o Meló
  • 1 kg. Préssec o Nectarina
  • 650 gr. Prunes
Els productes per CANVIAR o AFEGIR:
Bledes, Bitxos, Enciam, Pebrot verd,
Remolatxa, Patates, Cebes, Llimones,
 Plàtans, Alfàbrega.

Els productes per AFEGIR:
Shiitake, Llet i Iogurt "La Selvatana", Suc de poma,
Compota de poma, Fruits secs, Col-iflor en vinagre,
Farina semi-integral  (+ info a "Productes externs" o
"Actualitat" )

**Tomàquet madur per fer conserva o mermelada a 1,25 €/kg.

Amb la cistella de 30 € hi trobareu:
  • 1 kg. Carbassó
  • 1 kg. Albergínia
  • 750 gr. Mongeta tendre
  • 2 Bitxos
  • 1 Enciam
  • 1/2 kg. Pastanagues
  • 1,5 kg. Tomàquet amanir
  • 1/2 kg. Cogombres
  • 1 m. Porros
  • 1 Alvocat
  • 1 Síndria o Meló
  • 1,5 kg. Préssec o Nectarina
  • 1/2 kg. Prunes
QUE PASSEU MOLT BONA SETMANA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario