Aquesta setmana us proposem una recepta per fer un
aperitiu amb albergínia. La podeu trobar a l'apartat
de "Receptes".
Amb la cistella de 20 € hi trobareu:
- 1/2 kg. Carbassó
- 1/2 kg. Albergínies
- 1/2 kg. Mongeta tendre
- 1 Enciam
- 1 kg. Tomàquet amanir
- 1/2 kg. Cogombres
- 1 m. Porros
- 1 Alvocat
- 1/2 Síndria o Meló
- 1 kg. Préssec o Nectarina
- 650 gr. Prunes
Bledes, Bitxos, Enciam, Pebrot verd,
Remolatxa, Patates, Cebes, Llimones,
Plàtans, Alfàbrega.
Els productes per AFEGIR:
Shiitake, Llet i Iogurt "La Selvatana", Suc de poma,
Compota de poma, Fruits secs, Col-iflor en vinagre,
Farina semi-integral (+ info a "Productes externs" o
"Actualitat" )
**Tomàquet madur per fer conserva o mermelada a 1,25 €/kg.
Amb la cistella de 30 € hi trobareu:
- 1 kg. Carbassó
- 1 kg. Albergínia
- 750 gr. Mongeta tendre
- 2 Bitxos
- 1 Enciam
- 1/2 kg. Pastanagues
- 1,5 kg. Tomàquet amanir
- 1/2 kg. Cogombres
- 1 m. Porros
- 1 Alvocat
- 1 Síndria o Meló
- 1,5 kg. Préssec o Nectarina
- 1/2 kg. Prunes
No hay comentarios:
Publicar un comentario