Ara ja hem d'anar apurant per fer escalivades, plats amb carbassó,
tomàquets,...be, tots aquests menjars d'estiu, ja que anirant donant
pas a les verdures de tardor...com ara la carbassa, que ja en tenim !!
I per els que no sabeu què son les mongetes d'esclovellar, ja que
també les hem de disfrutar ara, doncs son les mongetes del ganxet,
però tendres. Les heu d'esclovellar i no cal posar-les en remull.
A l'hora de coure és molt ràpid (+/- 30 min.) i les podeu barrejar
amb arròs, patates,...el que volgueu, son delicioses!!!
Amb la cistella de 20 € us oferim:
- 1/2 kg. Mongetes d'esclovellar
- 1 kg. Tomàquets (madur i amanir)
- 1/2 kg. Carbassó
- 1 kg. Carbassa
- 1/2 kg. Cebes
- 1 m. Remolatxa
- 750 gr. Albergínies
- 400 gr. Pebrot
- 1 Enciam
- 1/2 Síndria
- 1 kg. Pomes
- 1/2 kg. Prunes
Bledes, Blat de moro, Pastanagues, Patates,
Mongeta tendre, Menta, Alfàbrega.
Els productes per AFEGIR:
Shiitake, Llet i Iogurt "La Selvatana", Suc de poma
i Compota de poma, Col-i-flor en vinagre, Farina semi.
Amb la cistella de 30 € us oferim:
- 750 gr. Mongetes d'esclovellar
- 1,5 kg. Tomàquet (amanir i madur)
- 1 kg. Carbassó
- 1,5 kg. Carbassa
- 1 kg. Cebes
- 1 m. Remolatxa
- 1/2 kg. Bledes
- 1 kg. Albergínies
- 400 gr. Pebrot
- 1 Enciam
- 1 Síndria
- 1 kg. Pomes
- 750 gr. Prunes
No hay comentarios:
Publicar un comentario