Hi ha gent que ens demana per els tomàquets madurs
per fer gaspatxo o suc de tomàquet,... encara falta 1 setmana
o 10 dies perque aquesta varietat acabi de ser madura,
igual que per els nostres melons i síndries, que també els
hi falta encara unes 2 o 3 setmanes per la seva maduració.
Però seguim amb les cistelles estiuenques...
Aquesta setmana amb la cistella de 20 € us oferim:
- 1 kg. Albergínies
- 1/2 kg. Carbassó
- 1 Pebrot verd
- 1 kg. Cebes
- 1/2 Col Lombarda
- 1 Enciam
- 1/2 kg. Tomàquet amanir
- 1/2 kg. Pastanagues
- 2 Bitxos de Girona
- 250 gr. Tomàquet cirerol
- 1/2 kg. Albercocs
- 1 kg. Préssec o Nectarina
- 1/2 kg. Plàtans
- 1/2 kg. Prunes
Cogombres, Patates, Remolatxa, Llimones,
Alvocat, Bledes, Pomes, Maduixes, Alls,
Alfàbrega, Farigola, Julivert.
Els productes per AFEGIR:
Shiitake, Llet i Iogurt "La Selvatana",
Suc de poma i Compota de poma, Fruits secs,
Farina semi-integral, Col-i-flor en vinagre.
Amb la cistella de 30 € us oferim:
- 1 kg. Albergínies
- 1 kg. Carbassó
- 1 kg Cogombres
- 2 Pebrot verd
- 1,5 kg. Patates
- 1 kg. Cebes
- 2 Enciams
- 1 kg. Tomàquet amanir
- 1/2 kg. Pastanagues
- 3 Bitxos de Girona
- 1 Alvocat
- 300 gr. Tomàquet cirerol
- 1/2 kg. Albercocs
- 1 kg. Préssec o Nectarina
- 750 gr. Plàtans
- 1/2 kg. Prunes
No hay comentarios:
Publicar un comentario